Så här berättar våra kunder:

Vi på Norrvidinge var igång med ett företagsförvärv och i köpet ingick en hel del maskiner och annan utrustning. Maskinerna varierade i både ålder och pris men totalt sett var de värda mycket pengar vilket gjorde att vi inte ville binda upp kapital i maskinerna. Istället ville vi använda dessa pengar till att utveckla vår verksamhet. När vi fick kontakt med Maria på Gemervärde kunde hon ge oss en leasinglösning där hon och hennes partners delade upp maskinerna och utrustningen på tre olika leasingavtal. På så vis fick vi rätt upplägg för varje objekt, totalt var det 14 objekt, och de lades upp på några olika leasing avtal. En mycket smidig lösning som var precis vad vi önskade oss.

Vi är ett företag i IT-branschen som arbetar med utveckling av olika produkter. Vi har varit igång en del år och har ett par anställda medarbetare. Vi har bestämt oss för att ta ett nytt steg i vår utveckling och börja expandera. Och som vanligt behövs det kapital för att göra resan möjlig. Vid kontakt med banken fick vi besked om att vår plan är rimlig och att man var beredd ge oss ett företagslån, men tyvärr krävde man säkerheter för lånet som vi inte kunde möta. Efter en del sökande kom vi i kontakt med Maria På Gemervärde som kunde hjälpa oss! Det Maria kunde erbjuda var ett upplägg som ersatte en del av säkerheterna som krävdes och Maria löste vårt problem tillsammans med banken hon samarbetar med. Nu ser vi fram emot att kunna växa och bli framgångsrika!

Jag är glad att jag kom i kontakt med Maria på Gemervärde. Jag fick möjlighet att bli franchisetagare inom ett framgångsrikt koncept, men som nystartat företag kan det vara svårt att få till ett lån på banken. Maria hjälpte mig med ett ”startpaket” som innehöll allt jag behövde: leasing av butiksinredningen, hyra av dator och telefon, samt ett företagslån som var nödvändigt för att få igång verksamheten. Tack vare Gemervärdes paketeringar som täcker upp för bankens kreditrisker kunde hela paketet bli godkänt – jag hade inte klarat att starta min verksamhet utan denna hjälp!